KUMPULAN MILITAN GENG BAJU MERAH AKAN LEBIH GANAS LAGI DI MEMERATA TEMPAT…..JAMAL YUNOS…..The Sabah Insider Online

  

OLEH: KAMARUDDIN ZAMAN (KUALA LUMPUR)
Friday October 14/2016

 
KUALA LUMPUR:- Anjing-anjing kurap UMNO yang merupakan  Ahli kumpulan Geng Baju  Merah tajaan UMNO dibawah pimpinan Anak Haram Jadah Jamal Yunos mereka akan terus mengganas di sana sini  sekiranya ada orang-orang yang mempertikaikan  kumpulan militan itu.

Ketua Bahagian UMNO Sungai Besar yang juga Ketua Samseng Jalanan yang menjadi ketua Geng Baju Merah Jamal Yunos antara lain menyebut sasaran utama mereka akan binasakan ialah bangsa Cina-India dan selebihnya bangsa Melayu yang terlibat mempertikaikan kumpulan militant Baju  Berah.

“Kami akan bertindak lebih ganas dalam satu-satu masa tertentu  kami tidak takut polis polispun kami pijak-pijak kepala mereka selagi kumpulan geng Baju Merah di taja oleh UMNO dan juga mendapat perlindungan kerajaan” kata jurucakap  Geng Baju Merah.

Kata jurucakap Geng Baju Merah “Kami akan bakar gereja-kuil dan tokong sekiranya orang-orang India dan Cina cuba camportangan dalam urusan dan menentang geng baju merah.

Ini terbukti  di Selangor dari kawasan Bangi-Hulu Langat Kajang hingga kekawasan  Sungai Besar sudah beberapa buah kereta kami bakar belum termasuk rumah sehingga kini  polispun enggan anbil tindakan” kata jurucakap itu lagi.