II The Sabah Insider Online….GENG BAJU MERAH ISYTIHAR LANCAR PERANG PARANG TERBANG DI 11 BUAH NEGERI DI SEMENANJUNGOLEH: FARID MOHD AZAM (PERAK)
Sunday  October 23/2016


KUALA KANSAR:-  Peristiwa berdarah akan kembali semula seperti yang berlaku pada 13 Mei 1969  bilamana Kumpulan Pengganas Militant Geng Baju Merah yang  diketuai oleh Ketua  UMNO Bahagian Sungai Besar Jamal Mohd Yunos yang mengisytiharkan  perang parang terbang  di sebelas negeri di seluruh Semenanjung.

Perang parang terbang itu akan dilancarkan serentak oleh ahli-ahli UMNO yang juga merupakan ahli-ahli kumpulan baju merah bermula pada 27hb Oktober dan berakhir pada 19hb Novenber ini.

Ketua Kumpulan Pengganas Geng Baju Merah Jamal berkata sasaran utama yang menjadi korban berdarah antarannya bangsa Cina-India dab sebelihnya bangsa Melalyu yang terdiri dari para penyokong DAP-AMANAH dan PKR.

“Kami selaku kumpulan geng baju merah yang ditaja oleh UMNO kami tiada pilihan lain melainkan membunuh satu persatu ahli-ahli kumpulan baju kuning  soal undang-undang kami tidak gentar selagi Geng Baju Merah mendapat dukungan dari ahli-ahli atasan UMNO dan pihak PDRM tidak boleh buat apa-apa terhadap ahli-ahli Geng Baju Merah walaupun mereka secara langsung membunuh orang” kata Jamal.

Kata Jamal lagi geng baju merah akan bertindak di Pulau Pinang sebab di sana ramai kaum cina dan india itu adalah sasaran utama geng baju merah.

ANJING-ANJING KURAP UMNO....berkeliaran mengganas di sana sini ini semua keturunan anak haram jadah 44 keturunan


“Ini kali geng baju merah akan  melakukan ganas akan bunuh sesiapa saja yang menentang geng baju merah kami tidak takut dengan dosa biarlah Allah saja yang  hukum kami bukannya   PDRM tanbah Jamal lagi.

Ini terbukti  walaupun saya ditangkap oleh Polis cawangan Khas di KLIA dan dimasukan  lokap hanya dua hari saja dan di beri kayanan istimewa sebab pihak polis tahu saya adalah orang kuat orang kanan UMNO jadi polis jangan tidak saja menangkap saya supaya rakyat di marah dengan pihak polis. Tambahnya.