GAYA HIDUP JASMIN HAMID MACAM GRO DAN IDA NERINA ADEGAN LUCAH (BERZINA) DENGAN MAT SALLEH


Monday January 05.2016

OLEH: JAMARUDIN ZAMAN


BOLEH TAWAR-MENAWAR...untuk dapatkan tubuh badan Jasmin Hamid  yang gempal asalkan ada RM2,000. untuk satu malam


SEORANG pelakun sensasi yang tidak asing di kalangan Drama  TV dan telemovie yang dikenali Jasmin Hamid ia merupakan kaki Klab Malam setiap hujung minggu dia keluar bersama teman lelaki berkunjung ke Kelab Malam di Bukit Bintang dan Kelab Malam Dangdut Chow Ket di tengah-tengah Kota Raya Kuala Lumpur.

Dengan berpakaian seksi menjulok  mata untuk perhatian lelaki yang turut berkunjung di kelab-kelab malam tersebut  sambil minuman berhakohol dan menari (dance) mengikut rentak muzik.

Jasmin Hamid pernah satu ketika di berkas oleh Jabatan Agama Islam (JAIS) Kuala Lumpur kerana kedapatan dalam keadaan mabuk.


Sekarang Jasmin Hamid jadi janda maka tabiatnya semakin menjadi-jadi lincah suka berpakaian menjulok mata untuk tarikan hawa nafsu kaum lelaki yang memandang tubuh badannya yang gempal tinggi lampai.


Paling sesuai kalau Jasmin Hamid jadi GRO  di kelab-kelab Malam kerana sesuai dengan perwatakannya  yang suka menggoda lelaki muda.

Sementara seorang lagi pelakun yang tidak asing lagi dinegara ini iaitu Ida Nerina yang baru kembali ke tanah air dia menghabiskan masanya membuat penggambaran sesi lucah (Blue Film) untuk MP3.
 
Rakyat Malaysia hampir 2 juta telah menyaksikan adegan lucah (berzina)  bersama Mat salleh di Australia semasa mereka membuat pengambaran di Australia  sempat di rakam ketika Ida Nerina bermandi manda di Pantai Sydney Australia berpakaian Bikini yang menjadi viral dan tontonan semua orang.

No comments:

Post a Comment