DATIN ISMALINA EXCO PUTERI UMNO DEDAH AKUI AHLI PUTERI UMNO DIJADIKAN PEMUAS NAFSU BUAS PEMIMPIN UMNO

Sunday January 03.2016

OLEH: NURLIAYANA ABDULLAH

ROSAK Anak-anak Gadis Ahli-Ahli UMNO Jadi Mangsa Seks Para  Pemimpin Atasa UMNO.KALAU kenyataannya ini benar, maka saya punya pandangan yang sama sekali beza.

Parti atau organisasi apa saja ada peraturan dan etika yang harus diikut dan mereka yang tak ikut etika seharusnya dibawa ke jk tatatertib untuk dibincangkan dan diambil tindakan.

Kasus yang diperkatakan ini sebenarnya tidak harus dilibatkan PUTERI UMNO tetapi ini hal peribadi puteri itu sendiri yang ada mata mereka buta kesan kuasa dan pangkat serta wang ringgit tetapi tidak semuanya begitu.

Kita tahu pemimpin atasan UMNO ini memang mandi dengan wang entah dari mana mereka dapatkan dan dengan kekayaan itulah mereka gunakan untuk memujuk rayu anak gadis dalam puteri UMNO dan saya yakin cerita ini benar sebab disebarkan sendiri oleh orang UMNO dan bukan pembangkang.

Seperti saya katakan ini bukan mahunya parti UMNO atau puteri UMNO tetapi lebih kepada sifat peribadi yang mata mereka besar dan bulat kala melihat wang atau dijanjikan dengan wang atau pangkat oleh yang berkuasa di atas.

Inilah masalahnya kala yang sertai parti itu bukan berjuang demi negara bangsa tetapi lebih mengejar populariti atau mahu meloncat ke atas untuk duduki kerusi yang lagi baik seperti menjadi calon election nanti.

Yang lebih penting ahli-ahli  politik kena kembali kepada visi perjuangan parti itu sendiri demi rakyat jelata dan yang di atas kena tunjukkan akhlak yang baik dan mulia untuk menjadi ikutan buat yang di bawah.
Kepimpinan melalui teladan

Terkini: UMNO Bergegar Dengan Pembongkaran Puteri Jadi Pemuas Nafsu Pemimpin...Sebarkan
WANITA UMNO DEDAH PUTERI UMNO RELA DINODAI PEMIMPIN UMNO UNTUK MENDAPATKAN JAWATAN

Cerita panas yang kini menghantui puak-puak UMNO ialah mengenai isu keganasan seks segelintir pemimpin UMNO yang menjadikan puteri UMNO sebagai tempat terbaik mereka untuk melepaskan nafsu sarakah tersebut. 

Sebenarnya, fenomena ini memang sudah lama berlaku dan menghantui jiwa-jiwa mangsa yang terlibat. Difahamkan, memang ada banyak kes mana-mana ahli Puteri UMNO yang mahu ditawarkan jawatan penting dalam parti itu maka mereka perlulah memuaskan nafsu serakah pemimpin terbabit. Malah perkara ini turut disahkan oleh beberapa kerat pemimpin Puteri UMNO seperti exconya Datin Ismalina Ismail. 


Beliau sudah beberapa kali menasihatkan agar pemimpin UMNO tidak menjadikan Puteri sebagai pemuas nafsu sebagai ganjaran jawatan. Malah, Ketua Puteri UMNO iaitu Rosnah Abdul Rashid Shirlin juga ada mengingatkan ahlinya agar tidak menjadikan "batang tubuh" mereka sebagai modal untuk mendapatkan mana-mana jawatan dalam parti. Kenyataan yang sama turut diluahkan oleh salah seorang lagi pemimpin Puteri UMNO iaitu Bibi Sharliza Mohd Khalid. 

Beliau pernah mengeluarkan kenyataan sebelum ini yang mahu supaya budaya politik seks dikalangan puteri ditangani dengan segera sebelum ianya menjadi lebih parah lagi. Ramai Puteri UMNO Jadi Habuan Masa Pemilihan Sebenarnya kemungkaran yang berlaku membabitkan pemimpin dan puteri UMNO ini banyak berlaku ketika setiap kali kempen pemilihan parti. Sesudah bergelumang dengan politik wang buat kesekian lamanya, kini memang benar ada segelintir pemimpin UMNO mengamalkan politik seks. Mereka minta habuan seks daripada anggota Puteri UMNO yang perlukan pertolongan berkempen bagi jawatan di peringkat pusat. Dalam musim pemilihan, ada pemimpin UMNO yang hebat-hebat. 


Apabila para Puteri UMNO minta pertolongan dan bantuan berkempen untuk jawatan peringkat pusat, ada pemimpin yang menjawab: “tak kan tolong aje. You boleh bagi apa kat kita?” Dengan ikhlas, para Puteri akan jawab, tidak ada duit. “Duit I dah ada..” Apa yang mereka minta dari remaja-remaja yang baru nak berjinak-jinak dengan UMNO, kalau tidak tubuh badan para remaja berkenaan? Ajak bercuti. 


Jangan ajak kawan. Ini bukan sketsa dongeng di zaman moden. Ada kebenarannya. Tidakkah para Putri itu dari kalangan bangsanya sendiri? 


Sebab itulah kebanyakkan para Putrei UMNO, lebih-lebih lagi yang terpelajar, apabila menghadiri seminar, perjumpaan di mana para pemimpin UMNO yang berapi-api berucap tentang bangsanya, mereka merasa jijik. Inilah realiti yang pernah didedahkan sebelum ini sebenarnya.


Bukti, cuba lihat sendiri baju puteri UMNO yang terkoyak akibat cuba untuk melarikan diri daripada menjadi mangsa kerakusan pemimpin [Sebenarnya kes yang berlaku dalam pendedahan ini telah tersebar dengan meluas di internet sejak beberapa tahun lalu. Malah ada maklumat yang mengatakan kes ini sudah pun dilaporkan kepada Lembaga


Displin UMNO. Namun, ramai yang kecewa kerana ia gagal ditangani dengan sebaiknya oleh pihak yang berkenaan. Soalnya sekarang, apakah kejadian seperti ini wajar dibiarkan berlaku kepada anak gadis anda (ahli UMNO)?.Sebenarnya kami juga difahamkan kejadian ini sememang berlaku dan tidak perlu dinafikan lagi oleh puak-puak UMNO. Mereka memang sudah miliki segalanya, cuma kepuasan seks sahaja yang dimahukan apabila kuasa sudah bermaharajalela di jiwa. Justeru itu kita tidak hairan dengan kejadian pembunuhan melibatkan individu yang dikaitkan dengan pemimpin UMNO seperti Altantunya, Noritta Samsuddin dan ramai lagi. Itulah hakikatnya.


Namun, ia bukan sahaja melibatkan pemimpin tertinggi namun pemimpin bawahan termasuk Pemuda UMNO juga ramai yang terlibat dengan aktiviti seperti ini. Malah, terdpaat maklumat ketika Perhimpunan Agung UMNO berlangsung di PWTC maka ketika itulah kejadian yang tidak ingin kita lihat ini banyak berlaku. Malah terdapat puteri yang masuk ke bilik pemuda untuk melempiaskan hawa nafsu dan banyak lagi. Apakah kita rela melihat pemimpin yang sebegini sifatnya.