NEELOFA DAPAT GELARAN BARU SUNDAL TERHORMAT UNTUK VIP

Sunday December 20.2015

OLEH: KAMARUDDIN ZAMAN

GELARAN BARU...Neelofa dapat gelaran baru Sundal terhomat untuk VIP


KISAH hidup  seorang pelakun dan pengacara TV Astro Neelofa kini terbongkar mengenai cerita-cerita panasnya kini telah menjadi viral di media-media portal dan media-media cetak.

Neelofah yang pernah digelar sebagai seorang sundal-pelacur terhormat khas untuk golongan ahli-ahli koperat dan pernah menjadi perempuan simpanan kepada anak seorang jutawan terkemuka di Petaling Jaya selama 3 tahun.

Kisah hidup Neelofa dengan mengharungi gelombang dosa sanggup berpakaian ala bogel dengan tujuan untuk menayang-nayang bodynya khas untuk menarik perhatian kaum lelaki asalkan mempunya wang (pulus) RM2,000.00 sesiap saja bias memiliki tubuh badannya yang motel.
 
Antara Hotel tempat Neelofa melakukan seks ialah Hotel Mayala dan dibeberapa buah  hotel terkemuka di sekitar Jalan Tungku Abdul Rahman.

Khabarnya ramai rakan-rakan artis dan rakan-rakannya yang lain kini mula renggan dengan Neelofa setelah mereka mengetahui latar belakangan tentang kehidupan yang dilalui itu  adalah jalan songsang dengan tujuan semata-mata mahu mencara wang banyak sanggup menggadai maruah dan menjual diri kepada para VIP.